Přehled akcí


Pamatujte
Kongresové centrum Praha nezajišťuje rezervace vstupenek na jednotlivé akce.

Parkování
je v Kongresovém centru Praha jak na venkovním, tak i podzemním stání ZPOPLATNĚNO.

Ubytování
Ubytování a občerstvení v našem hotelu Holiday Inn Prague.
Kongresové centrum Praha
Akce roku 2024
Dance World Cup
27. 06. 2024 - 06. 07. 2024 10000
Dance World Cup

Připravte se na mimořádný zážitek na finále Světového poháru v tanci 2024, které se uskuteční na přelomu června a července v Praze! Největší taneční soutěž pro děti na světě, které se během deseti dnů v Kongresovém centru Praha zúčastní více než 9500 tanečníků z více než 54 zemí, slibuje nezapomenutelnou cestu! Nemůžeme se dočkat, až vás přivítáme!
 PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE SEM

ABBA symphonic
13. 09. 2024 1370
ABBA symphonic

ABBA symphonic Největší hity legendární skupiny ABBA v podání nejlepší revivalové kapely a symfonického orchestru v Praze! Slavná skupina ABBA slaví padesátiny! Dancing Queen, Money Money Money, SOS, Waterloo, Mamma Mia, Happy New Year, Thank You For The Music, The Winners Takes It All, Fernando a mnoho dalších! Živý symfonický orchestr vytvoří velkolepý hudební doprovod a umocní emoce, které Abba zanechala v srdcích fanoušků po celém světě.  VSTUPENKY ZDE

Rumours of Fleetwood Mac
22. 09. 2024 1775
Rumours of Fleetwood Mac

Fanoušci americko-anglické rockové formace Fleetwood Mac si budou moci své oblíbené hity znovu vychutnat naživo. V pražském Kongresovém centru je 22. září 2024 zahraje výběr hudebníků vystupujících pod názvem Rumours of Fleetwood Mac. Rumours of Fleetwood Mac osobně podporuje zakládající člen skupiny Fleetwood Mac Mick Fleetwood. Jejich vystoupení je dokonalou poctou jedné z nejpozoruhodnějších rock and rollových skupin. Mimořádně emotivní představení Fleetwood Mac,vyjádřil se Mick Fleetwood. Chválou na vystoupení Rumours of Fleetwood Mac nešetřil ani prestižní britský deník Sunday Times, který napsal: Ohromující a neuvěřitelně přesný obraz první světové legendární skupiny.
 VSTUPENKY ZDE

Korncert
23. 09. 2024 1777
Korncert

Po beznadějně vyprodané O2 Aréně přidává Jiří Korn na četné žádosti svých fanoušků ještě jednu show, a to v pražském Kongresovém centru! Show velkolepého elegána, který se již na vždy zapsal do dějin České hudební scény, nejen díky své celoživotní originalitě, unikátní barvě hlasu, ale především i svou vášní pro muzikál, tanec a step. Po dlouhých více než 30 letech sólového ticha, přichází se svou velkolepou sólovou show s názvem “KORNCERT”, se kterou navštíví vybraná místa po celé republice. Chce se tak stát přístupnějším pro všechny, kteří značku Jiří Korn mají nesmazatelně uloženou ve své paměti. „Pojďme společně odložit žal, užít si show, kterou bych rád věnoval každému z vás.“ Můžete se těšit na unikátní program, na velkorysé scénografické zpracování a na profesionalitu skvělých tanečníků a tanečnic, kde jsou hlavním obsahem nestárnoucí hity Jiřího Korna. To vše v originálním propojení s velkoplošnou projekcí. Jiří Korn “v tanečních dobrý pozor dával” a vytvořil si svůj speciální “Windsurfing”. Noc nebude ve “znamení lenochoda”, ba naopak to bude fičet. “Nejdřív je trénink a pak teprve show”, je proto “prken kapitán”. Přijďte si vychutnat “plnou náruč” našeho klenotu.
 VSTUPENKY ZDE

Leoš Mareš Tour
01. 10. 2024 - 02. 10. 2024 1777
Leoš Mareš Tour

Leoš Mareš. Kluk z Berouna, který se do povědomí dostal nejdříve jako moderátor, ale pak se to nějak zvrtlo a poprvé se skutečně proslavil jako zpěvák. A také jako ten, co nosí kožichy. Ano, na prahu milénia ho specifikovala TŘI SLOVA Emoce, nevšednost a kožich. Jeho touha být slavný byla spalující, jeho cílevědomost fascinující. Ale jak zní v jedné jeho skladbě “Vždycky chtěl jen hvězdy uvádět, svou výřečnost na podiu předvádět“. A právě proto jako zpěvák “Nikdy nezažil, jak při turné chutná kalba” Ale TEĎ, teď se to stane. Teď možná dostal svůj NEJLEPŠÍ NÁPAD. V roce 2024, Leoš Mareš uvede sám sebe v originální, okázalé show, s níž se vypraví přímo za vámi do vašich měst. Připravil si pro vás vodopád podívané, na které uslyšíte všechny jeho hity, ale také skladby, které znají pouze fajnšmekři, kteří jeho alba před dvaceti lety projeli celá. Zažijete ho ve všech showbyznysových polohách, tak jak ho máte rádi. Ještě musí “Všechny texty po večerech nastudovat, po rádiu chorošku natrénovat” Už teď je ale jasné, že svou energií uchvátí publikum. Samozřejmě nebudou chybět tanečníci, velkorysé scénografické zpracování, mnoho kostýmů a nekonečně překvapení. Přijďte i ve vašem městě poznat, „Who`s that man“.
 VSTUPENKY ZDE

Rhythm of the Dance
05. 10. 2024 1777
Rhythm of the Dance

Do Česka přijíždí strhující Rhythm of the Dance, nová show, která bere dech svou energií, a vtáhne diváky do irské historie i současnosti. V čem je Rhythm Of The Dance jedinečná? Kromě špičkových tanečníků, kteří více než 25 let ohromují publikum ve více než 51 zemích na 5 kontinentech, je show ojedinělá i živým doprovodem prostřednictvím nejlepších irských hudebníků a zpěváků. V kapele nechybí tradiční irský rámový buben bodhran, housle, flétny, akordeon, banjo a píšťaly. Právě kombinace talentu a historie s nejmodernějšími technologiemi činí Rhythm Of The Dance výjimečnou. Diváci se mohou těšit na dvouhodinovou akční show plnou autentických irských písní a tanců, které přenesou diváky jak do uliček Dublinu, tak k mýtickým mohylám dávných druidů. Součástí představení je i improvizace bez hudby, pouze na rytmus zpěvu a dochází tak k naprosto jedinečnému a neopakovatelnému živému propojení. Tento zážitek se nezapomíná.
 VSTUPENKY ZDE

ZRUŠENO
The Wall
19. 10. 2024 2766
The Wall

40. výročí vydání alba „The Wall“ skupiny Pink Floyd THE WALL - A Rock Opera je nově vytvořená akce k oslavě 40. výročí vydání The Wall, jedenáctého studiového alba skupiny Pink Floyd, kterého se od jeho vydání v roce 1979 prodalo po celém světě více než 20 milionů kopií. THE WALL - rocková opera za účasti prvotřídních baletních tanečníků, živé kapely a jedinečných zpěváků na scéně a řady vizuálních efektů vytváří jedinečný a ohromující zážitek z epického alba The Wall. Jedná se o jednu ze zbrusu nových inscenací, kterou musíte vidět!
 VSTUPENKY ZDE

Máša a medvěd
20. 10. 2024 2766
Máša a medvěd

Přijďte zažít úžasnou hudební show s oblíbenými postavami z pohádky Máša a medvěd! Toto nerozlučné duo přijíždí do České Republiky se zbrusu novou show plnou rošťáren, nových písniček a hlavně spousty zábavy a smíchu! Během 60-minutového představení budete svědky nezapomenutelných dobrodružství Máši a Medvěda, která vás vtáhnou do jejich světa plného veselých situací a vtipných momentů. Po představení se děti budou moci setkat s oblíbenými postavičkami, prohlédnout si je zblízka a dokonce se s nimi vyfotit. Dopřejte svým dětem radost a zábavu! Přijďte na muzikálové představení Máša a medvěd a prožijte s nimi nezapomenutelné rodinné chvíle plné smíchu a radosti!
 VSTUPENKY ZDE

Pražský filmový orchester
27. 10. 2024 1370
Pražský filmový orchester

Zažijte nezapomenutelný večer plný filmové hudby! Pražský filmový orchestr pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty přináší velkolepý koncert, který představí v pražském kongresovém centru! Více jak 70 umělců na jednom pódiu! Diváci se mohou těšit na skladby z filmů Star Wars, Pán Prstenů, Games of Thrones, Harry Potter, Piráti z Karibiku a další známé melodie stříbrného plátna. Koncert bude bohatý na fantastickou filmovou hudbu od světově známých hudebních skladatelů, jakými jsou např. John Williams, Hans Zimmer, Howard Shore nebo James Horner.  VSTUPENKY ZDE

Děti ráje 2
09. 11. 2024 - 24. 11. 2024 1370
Děti ráje 2

Je to tady - dlouho očekávané pokračování nejúspěšnějšího českého HIT-muzikálu Děti ráje! Patnáct let od původní premiéry nadšení diváci, vyprodané divadelní sály i sportovní haly si sami říkali o druhý díl. Životy hrdinů, které již důvěrně znáte – Toma, Stanleyho, Mickeyho, Báry, Michala, Evy, Kájiny, Šoumena i Čusbuse, ovlivní nepředvídané události, které zamíchají osudy všech obyvatelů Bičovic. Nová dobrodružství, trocha romantiky, maličko nostalgie, ale především – spousta zábavy!
 VSTUPENKY ZDE

Prime Orchestra
30. 11. 2024 1370
Prime Orchestra

PRIME ORCHESTRA - Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 Tato hudební show je skutečnou senzací! Bouře emocí a dojmů, drajv a šílená energie! Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 - legendární rockové hity 20. a 21. století v originální reinterpretaci inovativního crossoverového orchestru - PRIME ORCHESTRA! ROCK SYMPHO SHOW je skutečným zážitkem a vyvolává bouři nadšení po celé Evropě. Četné rozhovory, publikace a televizní reportáže podnítily zájem o otázku - jaký by měl být moderní orchestr? Každý, kdo byl na koncertě Prime Orchestra, zná odpověď! Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 jsou 2 hodiny čistého hudebního adrenalinu 35 hudebníků a zpěváků na pódiu! Je to nová zářivá show, noví zpěváci, nové hudební experimenty a samozřejmě oblíbené skladby, které se již staly značkou Prime Orchestra.  Vstupenky zde

Queenshow
01. 12. 2024 1370
Queenshow

Největší hity legendární skupiny QUEEN! Slavná skupina slaví 50 let od svého průlomu a show na její počest dorazí do Prahy!Queenshow, považovaná za jednu z nejlepších tribute kapel v Evropě a se silnými show věrnými duchu a magii Queen a Freddieho Mercuryho, si vysloužila potlesk kritiků a veřejnosti. Queenshow je mezinárodně uznávaná Queen Tribute Show.  VSTUPENKY ZDE

Kongresové centrum Praha
Akce roku 2025

© Kongresové centrum Praha, a.s.